Homeopátiás ELŐADÁS

dr. Roberto Petrucci - homeopata orvos a járvány alatt, tapasztalatok

Hosted by
Terápia Natura Alapítvány
Bodrogi Viktória and
r.petrucci
May 29th | 18:00 CEST | Show in my timezone

Broadcast has ended.

logo

Mit kell tudni a webináriumról?

Regisztráció

A Register for free gombra kattintva, teljes neve és e-mail címe megadásával regisztrál a webináriumra, melyről értesítést küld a rendszer Önnek.

Adatvédelem

A webináriumra való jelentkezés után felugrik a webinárium rendszerébe épített angol nyelvű adatvédelmi nyilatkozat. Ennek elfogadásával (SUBMIT gomb) engedélyt ad arra, hogy a Terápia Natúra Alapítvány kezelje az adatait, értesítéseket küldjön a következő webináriumokról és eseményekről és elküldje hírlevelét. A Terápia Natúra Alapítvány magyar nyelvű adatvédelmi nyilatkozatát itt tudja elolvasni.

Az előadás

Élő bejelentkezés után, melyet tolmácsolunk, Petrucci doktor előadását felvételről, angol nyelven, magyar felirattal tekinthetik meg. Az előadás közben a QUESTIONS gomb alatt feltehetik kérdéseiket, melyekre a végén élőben válaszol.

about

Az előadóról 

A világhírű olasz homeopata orvos, akinek eddig két könyve is megjelent gyermekgyógyászat témában, több országban tartott már előadást az amerikai kontinensen át Európán keresztül Ázsiáig. Az inspiráló, informatív és lenyűgöző tehetségű tanár, író, előadó és orvos most egy igen izgalmas témába avat be minket.

May
29
Friday
May 29th
18:00 CEST