Előadás a mirobiomról és a probiotikumokról

Lehet-e a bélflóránk a jóllétünk kulcsa ?

Hosted by
Terápia Natura Alapítvány
D
Dr Király Ágnes ,
D
Dr Harda Kristóf ,
D
Dr Demjén Edit and
B
Boiron
April 15th | 19:00 CEST | Show in my timezone

Broadcast has ended.

logo

Az élő webinárium véget ért. Tekintse meg az anyagot felvételről!

Megnézem az előadást!

Bejelentkezés az előadásra

Az előadást felvételről tekintheti meg. Kattintson ide!

Előadóink: Dr. Demjén Edit szakgyógyszerész

Közel 30 éves gyógyszeripari tapasztalattal rendelkezik, melyet hazai és nemzetközi gyógyszercégeknél különböző hatástani területeken (kardiológia, neurológia, reumatológia, diabetológia) marketing és orvostudományi  pozíciókban szerzett.

Adatvédelem

A webinárium rendszerébe épített angol nyelvű adatvédelmi nyilatkozat elfogadásával engedélyt a arra, hogy a Boiron Hungária Kft. és a Terápia Natúra Alapítvány értesítéseket küldjön a következő eseményekről és elküldje havi hírlevelét. A Terápia Natúra Alapítvány magyar nyelvű adatvédelmi nyilatkozatát itt tudja elolvasni.

Előadóink: Dr. Harda Kristóf gyógyszerész, közgazdász

Gyógyszerész diplomáját a Debreceni Egyetemen 2013-ban

szerezte. Rezidens évei végén szakgyógyszerész vizsgát tett Farmakológia, farmakoterápia szakirányból. A Miskolci Egyetemen 2016-ban gyógyszerész-közgazdász diplomát szerzett. Jelenleg második szakvizsgájára készül gyógyszertár üzemeltetés, vezetés szakirányból, miközben a PhD védésére is készül tanársegédként a DE GYTK Biofarmácia Tanszéken és személyi jogosként a szerencsi Alba Gyógyszertárban.

Előadóink: Dr. Király Ágnes gasztroenterológus, belgyógyász

2003-ben habilitált PTE Gastroenterológiából. Los Angelesben a University of California Los Angeles (UCLA) egyetemen dolgozott digestive Disease Research Centerben. A PTE OEKK III. sz. Belklinika igazgató-helyettese. A magyar Gastroenterológiai Társaság vezetőségének tagja, majd  Magyar Gastroenterológiai Társaság Motilitás Szekciójának Elnöke, az MTA Bolyai Bizottság tagja volt. Az MTA köztestület tagja. 2010 óta főállású orvos-igazgató, a dr. Király Gastroenterológiai Intézet alapító-tulajdonosa. 2021-ben a PTE címzetes egyetemi tanárrá nevezte ki, valamint az Amerikai Gastroenterológiai Társaság megkülönböztetett tagjának (AGAF) választotta.

about

A webinárium témái:

Dr Király Ágnes: Az egészséges mikrobiom

Dr Harda Kristóf : Betekintés a probiotikumok világába

Dr Demjén Edit: Új probiotikum termékcsalád a Boirontól