Homeopátiás ELŐADÁS anyáknak

Doktor Mami : Gyakori problémák gyermekkorban

Hosted by
Terápia Natura Alapítvány
D
Dr Nagy Beáta and
Terapianatura2
April 10th | 15:00 CEST | Show in my timezone

Broadcast has ended. You may watch the replay!

logo

Mit kell tudni a webináriumról?

Bejelentkezés

Az élő webinárium dátuma után felvételről lehet megnézni az előadást. Ehhez a fenti Register for Free gombra kattintva tudsz regisztrálni. A bejelentkezéshez a linket e-mailen kapod meg.

Adatvédelem

A webinárium rendszerébe épített angol nyelvű adatvédelmi nyilatkozat elfogadásával engedélyt adsz arra, hogy a Terápia Natúra Alapítvány értesítéseket küldjön Neked a következő eseményekről és elküldje Neked a homeopatia.info.hu havi hírlevelét. A Terápia Natúra Alapítvány magyar nyelvű adatvédelmi nyilatkozatát itt tudod elolvasni.

Könyvek, tananyagok:

Michelle Boiron - Francois Roux : Bevált homeopátás ajánlások gyakori problémákra könyv elérhető és megvásárolható : https://tanfolyam.terapianatura.hu/termek/michelle-boiron-es-francois-rouxbevalt-homeopatias-ajanlasok-gyakori-problemakra-konyv/

Az előadás

Számos olyan betegség, állapot létezik a kicsi első 10 évében, amikor az odafigyelés és a házi praktikák mellett sokat segíthetünk otthon is homeopátiás szerekkel.

Tudj meg többet az ovis náthákról, a vírusos hasmenésről, a fogzásról és babakori kólikáról, és arról, miért jelennek meg a rémek a gyerekek álmában. Az előadást élőben tartja meg Nagy Beáta doktornő. Az előadás 2 hétig visszanézhető.

Köszönjük a jelentkezést!

about

Az előadóról

Dr. Nagy Beáta csecsemő és gyermekgyógyász, háziorvos, homeopata orvos

A homeopátiával már elég régen kapcsolatba kerültem. Saját magamon tapasztaltam meg jótékony hatását: torokgyulladásom volt és kipróbáltam egy szert. Akkor még fogalmam nem volt arról hogy mi az a homeopátia. Elolvastam a szer leírását és nagyon felkeltette a kíváncsiságomat. Elkezdtem olvasgatni a témáról, majd jelentkeztem egy CEDH homeopátiás tanfolyamra. Francia klinikai homeopátiás diplomát szereztem 1998-ban és azóta is nagyon sok képzésen vettem részt. Elvégeztem a londoni CHE akkreditált iskoláját is. A saját praxisomban nap mint nap alkalmazom a homeopátiát. Egyébként, nagyon jó praxisom van, tele fiatal, lelkes anyukákkal minden alternatív módszer, gyógyítási út irányában nyitottak.  Én teljes mértékben bevontam a homeopátiát a kezelésekbe, gyógyításba: váladékoldásra, gyulladáscsökkentésre, sérülések csökkentésére, nagyon sok tünetet lehet gyógyítani homeopátiával. 

April
10
Saturday
April 10th
15:00 CEST