Homeopátiás tanfolyam

Doktor Mami: Elsősegély homeopátiával

Hosted by
Terápia Natura Alapítvány
S Zsuzsa
June 27th | 15:00 CEST | Show in my timezone

Broadcast has ended. You may watch the replay!

logo

Mit kell tudni a június 27-én szombaton, délután 3 órakor kezdődő webináriumról?

Regisztráció

A Register for free gombra kattintva, teljes neved és e-mail címed megadásával regisztrálsz a webináriumra, melyről értesítést küld a rendszer Neked.

Adatvédelem

A webináriumra való jelentkezésed után felugrik a webinárium rendszerébe épített angol nyelvű adatvédelmi nyilatkozat. Ennek elfogadásával (SUBMIT gomb) engedélyt adsz arra, hogy a Terápia Natúra Alapítvány kezelje az adataidat, értesítéseket küldjön Neked a következő webináriumokról és eseményekről és elküldje Neked a homeopatia.info.hu hírlevelét. A Terápia Natúra Alapítvány magyar nyelvű adatvédelmi nyilatkozatát itt tudod elolvasni.

Letölthető anyagok

A webinárium végén letölthető anyagok és ajánlatok várnak!

Az előadás

Az előadást élőben tartja meg Sebő doktornő. Az előadás hossza körülbelül egy óra.

Kérdések

Az előadás alatt írásban felteheted a kérdéseidet a QUESTIONS gomb alatt, erre a doktornő élőben válaszol az előadás alatt.

Bejelentkezés

A bejelentkezéshez a linket e-mailen kapod meg. Kérünk jelentkezz be a webinárium előtt 15 perccel. Amennyiben laptopról vagy asztali gépről nézed az előadást a Google Chrome böngésző használatát javasoljuk.

about

Az előadóról

Dr. Sebő Zsuzsanna gyermekgyógyász főorvos, mentőorvos, homeopata. Pomázi gyermekorvosi rendelőjében több mint 20 évig alkalmazta a homeopátiát gyermekek gyógyítására. Hitvallása az integratív medicina, azaz hogy mindig a megfelelő terápiát válasszuk, azt, amivel legtöbbet segíthetünk betegeinknek. Sebő doktornő a Magyar Homeopata Orvosi Egyesület és a CEDH Nemzetközi Homeopátiás Oktatóközpont előadója. A vele készült riportot és cikket itt hallgathatod/nézheted meg.

June
27
Saturday
June 27th
15:00 CEST