Doktor Mami: Allergiák, mit tehetünk homeopátiával? - WebinarNinja

Homeopátiás tanfolyam - Felvételről visszanézhető

Doktor Mami: Allergiák, mit tehetünk homeopátiával?

Hosted by
Terápia Natura Alapítvány
Dr. Andits Mónika
June 6th | 15:00 CEST | Show in my timezone

Broadcast has ended.

The webinar has ended. It is no longer possible to join.

logo

A június 6-i webinárium most 10 napig felvételről visszanézhető.

Regisztráció

A Register for free gombra kattintva, teljes neved és e-mail címed megadásával regisztrálsz a webináriumra, melyről értesítést küld a rendszer Neked.

Letölthető anyagok

A webinárium végén termékajánlattal várunk.

Kérdések

Az előadás alatt írásban felteheted a kérdéseidet a QUESTIONS gomb alatt, erre a doktornő élőben válaszol az előadás alatt.

Adatvédelem

A webináriumra való jelentkezésed után felugrik a webinárium rendszerébe épített angol nyelvű adatvédelmi nyilatkozat. Ennek elfogadásával (SUBMIT gomb) engedélyt adsz arra, hogy a Terápia Natúra Alapítvány kezelje az adataidat, értesítéseket küldjön Neked a következő webináriumokról és eseményekről és elküldje Neked a homeopatia.info.hu hírlevelét. A Terápia Natúra Alapítvány magyar nyelvű adatvédelmi nyilatkozatát itt tudod elolvasni.

Az előadás

Az előadást élőben tartja meg Andits doktornő. Az előadás hossza körülbelül egy óra. Ez az előadást követően még 10 napig június 16-ig visszanézhető felvételről.

Bejelentkezés

A bejelentkezéshez a linket e-mailen kapod meg. Kérünk jelentkezz be a webinárium előtt 15 perccel. Amennyiben laptopról vagy asztali gépről nézed az előadást a Google Chrome böngésző használatát javasoljuk.

about

Az előadóról

Homeopátia, homeopátiás terápia - a ma embere számára titokzatosnak tűnő kifejezések. 

A homeopátia, mint kiegészítő orvoslás, a természet ősi erejét vonja be a gyógyulás folyamatának lerövidítéséhez. Kíméletes, személyre szabott, egyéni terápia, mely a homeopátiás terapeuta és a tanácsot kérő ember bizalmi viszonyára épít.


Harmadik generációs orvosként lettem a homeopátia elkötelezett híve. Orvos szüleim és nagyszüleim révén olyan szellemben nőttem fel, mely szerint az orvosi hivatást csak ember és természet iránti alázattal, a beteg és betegségek tiszteletével lehet és érdemes művelni. Sokáig kerestem a helyem a mai orvoslásban, míg rátaláltam a homeopátiára. Rövid idő alatt rádöbbentem, ez az én utam. Meglepett, hogy milyen széles körben érdekli az embereket az alternatív gyógyászat és ez újabb lendületet adott. Lelkesen és folyamatosan képzem magam és a legapróbb sikernek is együtt örülök a betegeimmel.

A doktornővel készült interjút itt tekintheted meg 

June
6
Saturday
June 6th
15:00 CEST