Homeopátiás tanfolyam - Felvételről visszanézhető

Doktor Mami: Allergiák, mit tehetünk homeopátiával?

Hosted by
Terápia Natura Alapítvány
A
Andits Mónika
June 6th | 15:00 CEST | Show in my timezone

Broadcast has ended. You may watch the replay!

logo

A június 6-i webinárium most 10 napig felvételről visszanézhető.

Regisztráció

A Register for free gombra kattintva, teljes neved és e-mail címed megadásával regisztrálsz a webináriumra, melyről értesítést küld a rendszer Neked.

Adatvédelem

A webináriumra való jelentkezésed után felugrik a webinárium rendszerébe épített angol nyelvű adatvédelmi nyilatkozat. Ennek elfogadásával (SUBMIT gomb) engedélyt adsz arra, hogy a Terápia Natúra Alapítvány kezelje az adataidat, értesítéseket küldjön Neked a következő webináriumokról és eseményekről és elküldje Neked a homeopatia.info.hu hírlevelét. A Terápia Natúra Alapítvány magyar nyelvű adatvédelmi nyilatkozatát itt tudod elolvasni.

Letölthető anyagok

A webinárium végén termékajánlattal várunk.

Az előadás

Az előadást élőben tartja meg Andits doktornő. Az előadás hossza körülbelül egy óra. Ez az előadást követően még 10 napig június 16-ig visszanézhető felvételről.

Kérdések

Az előadás alatt írásban felteheted a kérdéseidet a QUESTIONS gomb alatt, erre a doktornő élőben válaszol az előadás alatt.

Bejelentkezés

A bejelentkezéshez a linket e-mailen kapod meg. Kérünk jelentkezz be a webinárium előtt 15 perccel. Amennyiben laptopról vagy asztali gépről nézed az előadást a Google Chrome böngésző használatát javasoljuk.

about

Az előadóról

Homeopátia, homeopátiás terápia - a ma embere számára titokzatosnak tűnő kifejezések. 

A homeopátia, mint kiegészítő orvoslás, a természet ősi erejét vonja be a gyógyulás folyamatának lerövidítéséhez. Kíméletes, személyre szabott, egyéni terápia, mely a homeopátiás terapeuta és a tanácsot kérő ember bizalmi viszonyára épít.


Harmadik generációs orvosként lettem a homeopátia elkötelezett híve. Orvos szüleim és nagyszüleim révén olyan szellemben nőttem fel, mely szerint az orvosi hivatást csak ember és természet iránti alázattal, a beteg és betegségek tiszteletével lehet és érdemes művelni. Sokáig kerestem a helyem a mai orvoslásban, míg rátaláltam a homeopátiára. Rövid idő alatt rádöbbentem, ez az én utam. Meglepett, hogy milyen széles körben érdekli az embereket az alternatív gyógyászat és ez újabb lendületet adott. Lelkesen és folyamatosan képzem magam és a legapróbb sikernek is együtt örülök a betegeimmel.

A doktornővel készült interjút itt tekintheted meg 

June
6
Saturday
June 6th
15:00 CEST