Homeopátiás előadás

Doktor Mami: Csíp-szúr-viszket. Mit tegyek ?

Hosted by
Terápia Natura Alapítvány
D
Dr Vályi Nagy Viktor
June 17th | 19:00 CEST | Show in my timezone

Broadcast has ended. You may watch the replay!

logo

Mit kell tudni a webináriumról?

Az előadás

Dr. Vályi Nagy Viktor homeopata tart ingyenes előadást a nyári bőrproblémákról és az allergiáról, és személyes kérdésekre is választ ad az előadás alatt.

A webinárium kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánlott.

Adatvédelem

A webinárium rendszerébe épített angol nyelvű adatvédelmi nyilatkozat elfogadásával engedélyt adsz arra, hogy a Terápia Natúra Alapítvány értesítéseket küldjön Neked a következő eseményekről és elküldje Neked a homeopatia.info.hu havi hírlevelét. A Terápia Natúra Alapítvány magyar nyelvű adatvédelmi nyilatkozatát itt tudod elolvasni.

Webinárium elérhetősége

A webinárium még 10 napig visszanézhető felvételről, de regisztrációhoz kötött.

Részvétel

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálj most és kérünk jelentkezz be a webinárium előtt 10 perccel.

Kérdések

Az előadás alatt írásban felteheted a kérdéseidet a QUESTIONS gomb alatt, erre a doktornő élőben válaszol.

Bejelentkezés

A bejelentkezéshez a linket e-mailen kapod meg. Kérünk jelentkezz be a webinárium előtt 15 perccel.

Jelentkezés a webináriumra

Register for free gombra kattintva regisztrálsz a webináriumra, melyről értesítést küld a rendszer Neked.

about

Az előadóról

Dr Vályi Nagy Viktor: Miskolcon születtem 1979.12.09-én. Az általános iskolai és gimnáziumi tanulmányaimat a városban folytattam, majd felvételt nyertem a Debreceni Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karára, ahol 2005-ben szereztem orvosi diplomát. Ezután 15 éven keresztül Magyarország két legmeghatározóbb homeopátiás gyógyszercégénél dolgoztam orvos látogatóként, illetve orvos tanácsadóként. Elvégeztem mindkét homeopátiás iskolát, a franciát (CEDH) és a klasszikust (MHOE) is, sikeres licence vizsgát tettem klinikai homeopátiából. Az eltelt idő alatt rengeteg tapasztalatot szereztem a homeopátiával kapcsolatban, számtalan szakmai előadást tartottam egészségügyi szakembereknek és laikusoknak egyaránt. 2020. szeptemberétől háziorvosként dolgozom Budapest XX. kerületében. Szerető feleségem és két lánygyermekem van, akiknek szintén nagyon szívükhöz nőtt a homeopátia, ők is javarészt ezzel a szelíd gyógymóddal gyógyultak és gyógyulnak.

June
17
Thursday
June 17th
19:00 CEST