Homeopátiás előadás szakembereknek

HomeoMINI: Köhögések jellegzetességei és kezelésük

Hosted by
Terápia Natura Alapítvány
d
dr. Sasvári Ferenc and
T
Terapianatura2
February 1st | 19:00 CET | Show in my timezone

Broadcast has ended.

logo

Mit kell tudni a webináriumról?

Regisztráció és bejelentkezés

A kék gombra kattintva regisztrálhat az előadásra, minden további információt e-mailen küldünk el.

A bejelentkezéshez a linket e-mailen kapja meg. Kérjük, jelentkezzen be a webinárium előtt 10 perccel.

Adatvédelem

A webinárium rendszerébe épített angol nyelvű adatvédelmi nyilatkozat elfogadásával engedélyt ad arra, hogy a Terápia Natúra Alapítvány értesítéseket küldjön a következő eseményekről és elküldje a homeopatia.info.hu havi hírlevelét. A Terápia Natúra Alapítvány magyar nyelvű adatvédelmi nyilatkozatát itt tudod elolvasni.

Előadás

Az 1 órás előadást élőben tartja meg az előadó, de felvételről elérhető és visszanézhető még egy héten keresztül. A felvétel elkészültéről e-mailben értesítjük.


Kérdések:

Az előadás alatt a QUESTIONS fül alatt tehet fel kérdéseket, melyeket az előadó élőben válaszol meg az előadás végén.


about

Az előadó: dr. Sasvári Ferenc

Dr. Sasvári Ferenc a Magyar Homeopata Orvosi Egyesület, a Terápia Natúra Alapítvány és a Homeopátiás Baráti Kör rendszeres előadója.

1991-ben végzett a Semmelweis Orvostudományi Egyetem, Általános Orvosi Karán. Diplomája megszerzése után a Szent Rókus Kórház patológiai osztályán dolgozott és patológus szakvizsgát tett 1996-ban. 1994-től rendszeres homeopátiás képzéseken vett részt Magyarországon és külföldön egyaránt. 2000-ben megszerezte homeopátiás licence vizsgáját, majd 2008-ban az Európai Homeopátiás Liga nemzetközi homeopátiás diplomáját is. Rendszeres előadója a Magyar Homeopata Orvosi Egyesületnek és a Homeopátiás Baráti Kör Egyesületnek. Ez utóbbi egyesület elnöki pozícióját is betöltötte 2011-től 2013-ig.

Főként klasszikus homeopátiával gyógyít, de sokszor alkalmazza a Schüssler-sókat is.

2008-tól kezdve a NES-terápiát is beillesztette a kezelésekbe.

Nagyon fontosnak tartja a személyre szabott gyógyítást, ezen finom energetikai gyógymódok segítségével, kellő időt szánva a páciens megismerésére fizikai és pszichés, mentális szinten egyaránt

February
1
Thursday
February 1st
19:00 CET