ingyenes Előadás

Doktor Mami: (Ki)Készülünk karácsonyra?

Hosted by
Terápia Natura Alapítvány
T
Terápia Natúra 2 ,
T
Terapianatura3 and
T
TerapiaNatura1
December 7th | 19:00 CET | Show in my timezone

Broadcast has ended.

logo

Mit kell tudni a webináriumról?

Regisztráció

A fenti REGISZTRÁCIÓ gomb alatt tudsz feliratkozni az előadásra, utána minden információt e-mailen küldünk el Neked. A bejelentkezéshez a linket e-mailen kapod meg. Kérünk, jelentkezz be a webinárium előtt 10 perccel.

Az előadást élőben közvetítjük. Nem jó az időpont? Az előadásról felvétel készül, melyet még egy hétig ingyenes megnézhetsz. Majd bármikor visszanézhetsz a www.terapianatura.hu oldalon. Regisztrálj, és ha nem tudsz eljönni az ingyenes alkalomra, e-mailben értesítünk, ha elkészül a felvétel.

Adatvédelem

A webinárium rendszerébe épített angol nyelvű adatvédelmi nyilatkozat elfogadásával engedélyt adsz arra, hogy a Terápia Natúra Alapítvány értesítéseket küldjön Neked a következő eseményekről és elküldje Neked a homeopatia.info.hu havi hírlevelét. A Terápia Natúra Alapítvány magyar nyelvű adatvédelmi nyilatkozatát itt tudod elolvasni.

Fontos a véleményed, kérünk, kérdezz!

Az előadás alatt a chat ablakban mondhatod el a véleményedet, és a QUESTIONS ablak alatt kérdezhetsz, amire az előadás végén az előadók élőben válaszolnak.

Az előadás tartalma:

Az ünnepek közeledte általában stresszt, sok rohangálást, éles helyzeteket jelentenek nekünk nőknek. Ezen az előadáson két szakember: egy homeopata és egy aromaterapeuta beszélget arról, hogyan készülnek az ünnepekre és hogy mivel kezelik az esetlegesen felmerülő helyzeteket.

about

Az előadókról

Hegyi Sára

Okleveles aromaterapeuta

A közgazdász diploma után szereztem kozmetikus és okleveles aromaterapeuta végzettséget.

Hiszem, hogy minden nőnek, - az édesanyáknak meg különösen- kell lennie egy olyan tudásának, amihez magabiztosan fordulhat a hétköznapok során felmerülő egészségügyi problémák kezelésekor. Ennek természetesen a pontos helyzetfelismerés az alapja, azaz mikor elengedhetetlen az orvosi segítség és mik azok a mindennapos gondok, amiket laikusként is meg tudunk oldani.

Eördögh Zsófia

CHE diplomás homeopata, Metamorphoses meseterapeuta és SzomatoDráma játékvezető

Sok évvel ezelőtt találkoztam a homeopátiával, amit több mint egy évtizede kezdtem el tanulni családom és a környezetem egészségének támogatására. Mára már nemcsak 3 gyermekem, de a HomeoTanoda anyukája is vagyok: alkalmazom és tanítom a homeopátiát.

December
7
Thursday
December 7th
19:00 CET