ingyenes Homeopátiás Előadás

Doktor Mami: Nátha és hurutok kezelése

Hosted by
Terápia Natura Alapítvány
Dr Sebő Zsuzsa ,
T
Terápia Natúra 2 and
T
Terapianatura3
November 23rd | 19:00 CET | Show in my timezone

Broadcast has ended.

logo

Mit kell tudni a webináriumról?

Regisztráció

A fenti REGISZTRÁCIÓ gomb alatt tudsz feliratkozni az előadásra, utána minden információt e-mailen küldünk el Neked. A bejelentkezéshez a linket e-mailen kapod meg. Kérünk, jelentkezz be a webinárium előtt 10 perccel.

Az előadást élőben tartja meg Sebő doktornő. Nem jó az időpont? Az előadásról felvétel készül, melyet még egy hétig ingyenes megnézhetsz. Majd 1800 Ft-os áron bármikor visszanézhetsz a www.terapianatura.hu oldalon. Regisztrálj, és ha nem tudsz eljönni az ingyenes alkalomra, e-mailben értesítünk, ha elkészül a felvétel.

Adatvédelem

A webinárium rendszerébe épített angol nyelvű adatvédelmi nyilatkozat elfogadásával engedélyt adsz arra, hogy a Terápia Natúra Alapítvány értesítéseket küldjön Neked a következő eseményekről és elküldje Neked a homeopatia.info.hu havi hírlevelét. A Terápia Natúra Alapítvány magyar nyelvű adatvédelmi nyilatkozatát itt tudod elolvasni.

Fontos a véleményed, kérünk, kérdezz!

Az előadás alatt a chat ablakban mondhatod el a véleményedet, és a GUESTIONS ablak alatt kérdezhetsz, amire az előadás végén a doktornő élőben válaszol.

Az előadás tartalma:

A hideg idő beköszöntével elindul a „takonykór” minden gyermekes családban.

A nátha pedig természeténél fogva „ragadós,” így nemcsak a gyermekek, de

gyakran a felnőttek is érintettek lesznek. Az iskolából vagy a munkából való

kimaradás pedig csak további problémákat okozhat. Mit tegyünk, hogy pikk-pakk kijöjjünk egy-egy téli nyavalyából? Mikor, mire érdemes odafigyelni, ha érintettek vagyunk? A nátha, a torokgyulladás, egyéb gyakori hurutos betegségek melyik szakaszában melyik szerre utalnak a tünetek, mi fog nekünk segíteni? Mit érdemes megkérdeznünk a családtagunktól vagy magunkon megfigyelnünk, ha érintettek vagyunk? Melyek azok az állapotok, amivel okvetlen érdemes orvoshoz fordulni?

Dr. Sebő Zsuzsanna az előadásában a legfontosabb szereket

bevált indikációk szerint ismerteti úgy, hogy az ekkor megszerzett információk

a későbbi otthoni napi rutinban is hasznosíthatók legyenek gyermekeink

kezelésekor ugyanúgy, mint saját magunk számára.

about

Az előadóról

Dr. Sebő Zsuzsanna gyermekgyógyász főorvos, mentőorvos, homeopata. Pomázi gyermekorvosi rendelőjében több mint 20 évig alkalmazta a homeopátiát gyermekek gyógyítására. Hitvallása az integratív medicina, azaz mindig a megfelelő terápiát válasszuk , azt, amivel legtöbbet segíthetünk betegeinknek. Sebő doktornő a Magyar Homeopata Orvosi Egyesület és a CEDH Nemzetközi Homeopátiás Oktatóközpont előadója. A vele készült riportot és cikket itt hallgathatod/nézheted meg.

November
23
Thursday
November 23rd
19:00 CET