ingyenes Homeopátiás Előadás

Doktor Mami: Az alvászavarok és az álmatlanság homeopátiás kezelési módja

Hosted by
Terápia Natura Alapítvány
Dr Sebő Zsuzsa ,
T
Terápia Natúra 2 ,
T
Terapianatura3 and
T
Terapianatura3
September 21st | 19:00 CEST | Show in my timezone

Broadcast has ended.

logo

Mit kell tudni a webináriumról?

Regisztráció

A fenti REGISZTRÁCIÓ gomb alatt tudsz feliratkozni az előadásra, utána minden információt e-mailen küldünk el Neked. A bejelentkezéshez a linket e-mailen kapod meg. Kérünk, jelentkezz be a webinárium előtt 10 perccel.

Az előadást élőben tartja meg Sebő doktornő. Nem jó az időpont? Az előadásról felvétel készül, melyet még egy hétig ingyenes megnézhetsz. Majd 1800 Ft-os áron bármikor visszanézhetsz a www.terapianatura.hu oldalon. Regisztrálj, és ha nem tudsz eljönni az ingyenes alkalomra, e-mailben értesítünk, ha elkészül a felvétel.

Adatvédelem

A webinárium rendszerébe épített angol nyelvű adatvédelmi nyilatkozat elfogadásával engedélyt adsz arra, hogy a Terápia Natúra Alapítvány értesítéseket küldjön Neked a következő eseményekről és elküldje Neked a homeopatia.info.hu havi hírlevelét. A Terápia Natúra Alapítvány magyar nyelvű adatvédelmi nyilatkozatát itt tudod elolvasni.

Fontos a véleményed, kérünk, kérdezz!

Az előadás alatt a chat ablakban mondhatod el a véleményedet, és a GUESTIONS ablak alatt kérdezhetsz, amire az előadás végén a doktornő élőben válaszol.

Az előadás tartalma:

Történelmi dokumentumokból ismert, hogy az alvásmegvonás az egyik legkegyetlenebb kínzási módszernek számított háborús időkben, amely hatása alatt szinte mindenki testileg-lelkileg „összeroppant”. Sajnos, sokan manapság a saját bőrükön is megtapasztalhatják, mennyi kellemetlen tünetet tud az okozni, ha nem kielégítő az alvásminőségük. Az alvászavar mögött mindenekelőtt stressz, de sok más tényező is állhat, amelyek hatása összeadódhat, így gyomor- bélrendszeri betegségeket (pl. reflux, IBS), hormonzavarokat (pl. meddőség, pajzsmirigy rendellenességek, cukorbetegség, elhízás, hajhullás), evési kényszert, megmagyarázhatatlan fájdalmakat és fizikai-szellemi kimerülést és nappali aluszékonyságot is okozhat az alvászavar vagy az insomnia.

Dr. Sebő Zsuzsanna az előadásában az alvászavarok megszüntetése érdekében bevethető legfontosabb szereket fogja ismertetni bevált indikációk szerint úgy, hogy a megosztott információk a későbbiekben is hasznosíthatóak legyenek.

about

Az előadóról

Dr. Sebő Zsuzsanna gyermekgyógyász főorvos, mentőorvos, homeopata. Pomázi gyermekorvosi rendelőjében több mint 20 évig alkalmazta a homeopátiát gyermekek gyógyítására. Hitvallása az integratív medicina, azaz mindig a megfelelő terápiát válasszuk , azt, amivel legtöbbet segíthetünk betegeinknek. Sebő doktornő a Magyar Homeopata Orvosi Egyesület és a CEDH Nemzetközi Homeopátiás Oktatóközpont előadója. A vele készült riportot és cikket itt hallgathatod/nézheted meg.

September
21
Thursday
September 21st
19:00 CEST