ELŐADÁS mindenkinek

Doktor Mami: Utazás és nyaralás társállatainkkal, a homeopátia szerepe nyáron

Hosted by
Terápia Natura Alapítvány
T
TerapiaNatura2 and
d
dr. Szecsődi Ferenc
June 8th | 19:00 CEST | Show in my timezone

Broadcast has ended.

logo

Mit kell tudni a webináriumról?

Regisztráció és bejelentkezés

A kék gombra kattintva regisztrálhatsz az előadásra és onnan mindent információt megkapsz emailen.

A bejelentkezéshez a linket e-mailen kapod meg. Kérünk jelentkezz be a webinárium előtt 10 perccel.

Adatvédelem

A webinárium rendszerébe épített angol nyelvű adatvédelmi nyilatkozat elfogadásával engedélyt adsz arra, hogy a Terápia Natúra Alapítvány értesítéseket küldjön Neked a következő eseményekről és elküldje Neked a homeopatia.info.hu havi hírlevelét. A Terápia Natúra Alapítvány magyar nyelvű adatvédelmi nyilatkozatát itt tudod elolvasni.

Az előadás és kérdések

Az 1 órás előadást élőben tartja meg az előadó, de felvételről még 1 hétig ingyenesesn elérehtő. Majd 1800 Ft ellenében korlátlan ideig a www.terapianatura.hu oldalon.

Az előadás alatt a QUESTIONS fül alatt tehetsz fel kérdéseket, melyeket az előadó élőben válaszol meg az előadás végén.

A téma:

Sokan már tapasztalatból is tudják, hogy a homeopátia nemcsak a humán-, hanem állatgyógyászati vonalon is hatékony segítség, ha beteg a cicánk, kutyánk vagy más házi kedvencünk. Szecsődi doktor ingyenes webináriumában röviden beszélni fog a homeopátiás állatgyógyászat alapkérdéseiről, annak múltjáról és jelenéről, majd rátér a társállataink nyári szezonban előforduló leggyakoribb felmerülő akut problémáinak kezelési lehetőségeire. Így a hallgatók gyakorlati tanácsokat kapnak olyan esetekre, hogy mit kezdjenek a cicájukkal, kutyájukkal, ha épp hőmérsékletrekordokat dönt a hőmérő higanyszála, mi a teendő akkor, ha hányingere van a kis kedvencünknek, ha rovarcsípés éri az állatot vagy épp szorong Cirmi vagy Fifi az út előtt vagy épp váratlan baleset érte és sehol egy gyógyszertár, de ott van nálunk az előre összekészített homeopátiás úti patikánk…

Se szeri, se száma a megoldásoknak, de abban biztosak lehetünk, hogy a doktor úrnak mindenre lesz egy gyakorlati javaslata, olyan helyzetekre is, melyekre nem is gondolnánk, hogy kezelhető homeopátiával vagy létezik rá bármilyen gyógymód vagy gyakorlati megoldás!

Dr. Szecsődi Ferenc homeopata állatorvos a vajdasági Becsén él, Szerbiában. Magyarországon régóta ismert és elismert szakember, aki humán- és állatgyógyászati vonalon is hatékonyan alkalmazza a homeopátiás gyógymódot. A dr. Dinesh Chauhan által továbbfejlesztett Sankaran-féle „érzet-módszer” egyik leggyakorlottabb oktatója és alkalmazója a magyar és szerb homeopátiás szakmai közösségben. Épp most indul Szerbiában egy 2 éves érzet módszer kurzusa, mellyel az ottani szakembereket ismerteti meg ezzel a módszerrel elméleti és gyakorlati vonalon is. Több mint 10 éve oktat állatorvosokat homeopátiára Belgrádban. Itthon széleskörű szakmai tájékozottságáról, ragyogó humoráról és emberismeretéről ismert szakember, aki a londoni székhelyű CHE Homeopátiás Magániskolában és más homeopátiás szakmai közösségen belül is számos sikeres és nagy érdeklődésre számot tartó szakmai előadást és továbbképzést tartott, azonban máig kellett várni arra, hogy debütáljon az első webináriumával, melyet a Terápia Natúra Alapítvány rendezésében tart meg a társállatokkal előforduló nyári problémák, helyzetek homeopátiás kezelésének témakörében.

about

Az előadó:

Dr. Szecsődi Ferenc

Dr. Szecsődi Ferenc homeopata állatorvos a vajdasági Becsén él, Szerbiában. Magyarországon régóta ismert és elismert szakember, aki humán- és állatgyógyászati vonalon is hatékonyan alkalmazza a homeopátiás gyógymódot. A dr. Dinesh Chauhan által továbbfejlesztett Sankaran-féle „érzet-módszer” egyik leggyakorlottabb oktatója és alkalmazója a magyar és szerb homeopátiás szakmai közösségben. Épp most indul Szerbiában egy 2 éves érzet módszer kurzusa, mellyel az ottani szakembereket ismerteti meg ezzel a módszerrel elméleti és gyakorlati vonalon is. Több mint 10 éve oktat állatorvosokat

homeopátiára Belgrádban. Itthon széleskörű szakmai tájékozottságáról, ragyogó humoráról és emberismeretéről ismert szakember, aki a londoni székhelyű CHE Homeopátiás Magániskolában és más homeopátiás szakmai közösségen belül is számos sikeres és nagy érdeklődésre számot tartó szakmai előadást és továbbképzést tartott, azonban máig kellett várni arra, hogy debütáljon az első webináriumával, melyet a Terápia Natúra Alapítvány rendezésében tart meg a társállatokkal előforduló nyári problémák, helyzetek homeopátiás kezelésének témakörében.

June
8
Thursday
June 8th
19:00 CEST