ingyenes Homeopátiás Előadás

Doktor Mami: Nyaralás, utazás alatt felmerülő helyzetek kezelése homeopátiával

Hosted by
Terápia Natura Alapítvány
Dr Sebő Zsuzsa and
T
Terápia Natúra 2
June 7th | 19:00 CEST | Show in my timezone

Broadcast has ended.

logo

Mit kell tudni a webináriumról?

Regisztráció

A fenti REGISZTRÁCIÓ gomb alatt tudsz feliratkozni az előadásra, utána minden információt e-mailen küldünk el Neked. A bejelentkezéshez a linket e-mailen kapod meg. Kérünk, jelentkezz be a webinárium előtt 10 perccel.

Az előadást élőben tartja meg Sebő doktornő. Nem jó az időpont? Az előadásról felvétel készül, melyet még egy hétig ingyenes megnézhetsz. Majd 1800 Ft-os áron bármikor visszanézhetsz a www.terapianatura.hu oldalon. Regisztrálj, és ha nem tudsz eljönni az ingyenes alkalomra, e-mailben értesítünk, ha elkészül a felvétel.

Adatvédelem

A webinárium rendszerébe épített angol nyelvű adatvédelmi nyilatkozat elfogadásával engedélyt adsz arra, hogy a Terápia Natúra Alapítvány értesítéseket küldjön Neked a következő eseményekről és elküldje Neked a homeopatia.info.hu havi hírlevelét. A Terápia Natúra Alapítvány magyar nyelvű adatvédelmi nyilatkozatát itt tudod elolvasni.

Fontos a véleményed, kérünk, kérdezz!

Az előadás alatt a chat ablakban mondhatod el a véleményedet, és a GUESTIONS ablak alatt kérdezhetsz, amire az előadás végén a doktornő élőben válaszol.

Az előadás tartalma:

Túl sok? Túl kevés? Az úti-patika összeállításánál próbáljuk Murphy törvényét

elkerülni, hogy ne álljon elő a „pont az nincs a táskában, amire szükség lenne”

helyzet, de ne is töltse ki a teljes bőröndünket a készenléti csomag. Szerencsére a homeopátiás gyógyszerek legtöbbje számos panaszra alkalmazható, így viszonylag szűk készlettel is jól gazdálkodhatunk velük.

Dr. Sebő Zsuzsanna (gyermekgyógyász, homeopata) előadásában a legfontosabb szereket bevált indikációk szerint ismerteti.

about

Az előadóról

Dr. Sebő Zsuzsanna gyermekgyógyász főorvos, mentőorvos, homeopata. Pomázi gyermekorvosi rendelőjében több mint 20 évig alkalmazta a homeopátiát gyermekek gyógyítására. Hitvallása az integratív medicina, azaz mindig a megfelelő terápiát válasszuk , azt, amivel legtöbbet segíthetünk betegeinknek. Sebő doktornő a Magyar Homeopata Orvosi Egyesület és a CEDH Nemzetközi Homeopátiás Oktatóközpont előadója. A vele készült riportot és cikket itt hallgathatod/nézheted meg.

June
7
Wednesday
June 7th
19:00 CEST