ingyenes ELŐADÁS szülőknek

Doktor Mami: Otthoni balesetek

Hosted by
Terápia Natura Alapítvány
T
Terapianatura2 ,
D
Déri Soma and
T
Terapianatura3
October 26th | 19:00 CEST | Show in my timezone

Broadcast has ended.

logo

Mit kell tudni a webináriumról?

Regisztráció és bejelentkezés

A kék gombra kattintva regisztrálhatsz az előadásra és onnan mindent információt megkapsz emailen.

A bejelentkezéshez a linket e-mailen kapod meg. Kérünk jelentkezz be a webinárium előtt 10 perccel.

Adatvédelem

A webinárium rendszerébe épített angol nyelvű adatvédelmi nyilatkozat elfogadásával engedélyt adsz arra, hogy a Terápia Natúra Alapítvány értesítéseket küldjön Neked a következő eseményekről és elküldje Neked a homeopatia.info.hu havi hírlevelét. A Terápia Natúra Alapítvány magyar nyelvű adatvédelmi nyilatkozatát itt tudod elolvasni.

Kérdések

Az előadás alatt a QUESTIONS fül alatt tehetsz fel kérdéseket, melyeket az előadó élőben válaszol meg az előadás végén.

Az előadás

Az előadást élőben tartja meg Déri Soma mentőtiszt, de felvételről még 1000 Ft-os díj ellenében korlátlan ideig elérhető

about

Az előadóról

Déri Soma mentőtiszt

Déri Soma vagyok, mentőtisztként végeztem 2020-ban a PTE-ETK-n. Tanulmányaim alatt, 2016-2019-ig kivonuló mentőápolóként teljesítettem szolgálatot. A mentőmunka alatt, 2019-ben kezdtem oktatóként tevékenykedni. Először munkahelyi elsősegélynyújtást oktattam, majd a diplomamegszerzését követően elkezdtem szülők körében csecsemő-gyermek elsősegélynyújtás oktatásokat szervezni és tartani. Rendkívül fontosnak tartom, hogy az oktatásokon keresztül minél többen megismerjek az újraélesztés alapjait és a gyakran felmerülő elsősegélynyújtási helyzetek ellátását. A visszajelzések alapján, azok a kismamák, akik részesültek valamilyen oktatásban, sokkal magabiztosabban várják a babájukat, illetve, ha kialakul valamilyen ellátást igénylő helyzet jobban tudják azt kezelni, mind ellátóként, mind segélyhívóként. Azt gondolom, hogy egy-egy alkalommal nehéz minden szükséges tudást átadni, így felkell hívni a szülők figyelmét arra, hogy elengedhetetlen az otthoni gyakorlás, „tanulás” és a már megszerzett tudás időszakos frissítése.

October
26
Wednesday
October 26th
19:00 CEST