ingyenes ELŐADÁS

HomeoMINI: Változókor és homeopátia

Hosted by
Terápia Natura Alapítvány
dr Szuromi András
October 13th | 19:00 CEST | Show in my timezone

Broadcast has ended.

logo

Mit kell tudni a webináriumról?

Regisztráció és bejelentkezés

A kék gombra kattintva regisztrálhat az előadásra és onnan mindent információt megkap emailen.

A bejelentkezéshez a linket e-mailen küldjük el. Kérünk jelentkezzen be a webinárium előtt 10 perccel.

Adatvédelem

A webinárium rendszerébe épített angol nyelvű adatvédelmi nyilatkozat elfogadásával engedélyt ad arra, hogy a Terápia Natúra Alapítvány értesítéseket küldjön a következő eseményekről és elküldje a homeopatia.info.hu havi hírlevelét. A Terápia Natúra Alapítvány magyar nyelvű adatvédelmi nyilatkozatát itt tudja elolvasni.

Kérdések

Az előadás alatt a QUESTIONS fül alatt tehet fel kérdéseket, melyeket az előadó élőben válaszol meg az előadás végén.

Az előadás

Az 1 órás előadást élőben tartja meg Szuromi doktor, de felvételről még 1000 Ft-os díj ellenében korlátlan ideig elérhető

about

Az előadóról

Dr. Szuromi András

1996-ban végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, ezt követően másfél évig Veszprémben dolgoztam, majd a Szent János Kórházba kerültem. Emellett kezdtem el a Maternity-n dolgozni, ami a főállásom lett. A nőgyógyászati szakvizsgám mellé szereztem egy homeopátiás szakorvosi vizsgát.

Hivatásomon belül kiemelten kezelem a természetes szülést, arra törekszem és fordítom az időmet, hogy minél természetesebb módokon vezethessem a szüléseket. Szívügyemnek tekintem ezt, kedvenc szülésznőmmel, Bencze Tündével – akivel idestova 20 éve dolgozunk együtt – rengeteget tettünk a gyermekek háborítatlan megszületéséért, nagy szerepünk volt a Szent János Kórházban a gátmetszés és az infúzióvezeték nélküli szülések bevezetésében. A legnagyobb öröm mindig az, ha sikerül megtalálnom a lehető legkedvezőbb megoldásokat és módszereket pácienseim számára.

A futásnak rendkívül fontos szerepe van az életemben, amikor csak tehetem, futócipőt húzok. Kétszer megcsináltam az Ironman triatlont és minden évben futok egy-két maratont.

October
13
Thursday
October 13th
19:00 CEST