Homeopátiás előadás orvosoknak

HomeoMINI: Onkológiai esetek komplementer támogatási lehetőségei

Hosted by
Terápia Natura Alapítvány
d
dr Jónás Eszter and
Terapianatura2
February 17th | 18:00 CET | Show in my timezone

Broadcast has ended.

logo

Mit kell tudni a webináriumról?

Regisztráció és bejelentkezés

A kék gombra kattintva regisztrálhat az előadásra, minden további információt e-mailen küldünk el.

A bejelentkezéshez a linket e-mailen kapja meg. Kérjük, jelentkezzen be a webinárium előtt 10 perccel.

Adatvédelem

A webinárium rendszerébe épített angol nyelvű adatvédelmi nyilatkozat elfogadásával engedélyt ad arra, hogy a Terápia Natúra Alapítvány értesítéseket küldjön Neked a következő eseményekről és elküldje a homeopatia.info.hu havi hírlevelét. A Terápia Natúra Alapítvány magyar nyelvű adatvédelmi nyilatkozatát itt tudod elolvasni.

Kérdések

Az előadás alatt a QUESTIONS fül alatt tehet fel kérdéseket, melyeket az előadó élőben válaszol meg az előadás végén.

Az előadás

Az 1 órás ingyenes előadást élőben tartja meg Jónás doktornő, de felvételről 1000 Ft-os áron elérhető és visszanézhető. A felvétel elkészültéről e-mailben értesítjük.

about

Az előadóról

Már az egyetemen éreztem, hogy az én utam nem a gyógyszeres gyógyítás. A megelőzés sokkal fontosabb lenne! Ha a betegség már kialakult, és a páciens állapota megengedi, mindenképpen meg kell próbálni életmódváltással, természetes gyógymódok alkalmazásával visszaállítani a beteg kibillent egyensúlyát. Meg kell találni azokat az okokat, melyek miatt a betegség kialakult, mert a gyógyulásnak ez meghatározó tényezője. Ezért az egyetem befejezése után az Orvostovábbképző Egyetemen kezdtem el dolgozni, ahol fő kutatási területem az egészséges táplálkozás és a daganatmegelőzés volt.

A megelőzésen túl az oktatás az, amely nagyon fontos helyet tölt be a munkámban. Több évtizede oktatok a Semmelweis Egyetemen, és részt veszek a homeopátiás orvosképzésben is.

A kiegészítő gyógymódokkal a Komplementer Medicina című lapnál betöltött felelős szerkesztői munkám során ismerkedtem meg. Itt kerültem kapcsolatba a homeopátiával, melyből 2000-ben vizsgáztam és azóta homeopata orvosként dolgozom.

Folyamatosan tovább képzem magam, hogy egyre több beteget tudjak meggyógyítani. Jelentős hatást gyakorolt a munkámra, amikor a hormonok működését, és azok egyensúlya felborulásának okát ismerhettem meg.

February
17
Thursday
February 17th
18:00 CET